Avertisment de la Stoican: Să nu ne luăm nasul la purtare

Pornită în noul sezon cu un nou antrenor, dar şi cu un lot foarte tânăr, ACS Viitorul Târgu Jiu a reuşit să fie revelaţia campionatului. Meritul este în mare măsură al antrenorului Flavius Stoican, tehnician cu experienţa Ligii 1, care a fost adus la Târgu Jiu deşi se afla în tratative cu FCU Craiova.

Clasată pe locul patru la final de an şi cu mari şanse de a rămâne pe loc de play-off, ACS Viitorul mai are de jucat un singur meci anul acesta.

Echipa, preluată de Flavius Stoican cu o săptămână înainte de debutul în campionat, a fost reconstruită practic de noul tehnician pentru că foarte mulţi jucători au plecat în vară.

Experienţa antrenorului oltean, dorit de FCU Craiova, şi-a spus cuvântul, Stoican avertizând acum jucătorii să fie aşezaţi. “Avem un moral bun, dar trebuie să fim aşezaţi şi să nu ne luăm nasul la purtare. Am crezut în aceşti băieţi, ştiam că va fi greu, dar în acest campionat ai nevoie şi de şansă, dar şi de mai multe lucruri cumulate: de energii pozitive, de ceea ce faci la antrenamente şi de cum percep jucătorii ceea ce le transmiţi, dar şi de dorinţa lor. Am avut încredere în forţele mele şi ale echipei”, a precizat antrenorul Flavius Stoican.

ACS Viitorul, cu Flavius Stoican pe bancă, a crescut de la meci la meci şi a ajuns revelaţia campionatului, echipă de care se tem şi adversarii aflaţi în lupta pentru promovare.

Meritul lui Flavius Stoican este cu atât mai mare cu cât nu a avut timp în perioada de vară nici măcar să îşi cunoască jucătorii, având doar cinci zile la dispoziţie pentru a pregăti primul meci. Echipa fusese preluată de Victor Naicu, după ce fostului antrenor, Cristian Lupuţ, nu i se mai prelungise contractul.

Vizualizări: 621

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: