Dan Vasilică consideră dificil meciul de la Târgu Jiu

În ultimul meci care se va disputa pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu în acest an se vor întâlni Pandurii Târgu Jiu şi FCU Craiova. Duelul se anunţă interesant şi prin prisma faptului că pe banca craiovenilor se află antrenorul gorjean Dan Vasilică, fost preparator fizic, acum interimar la Craiova.

Pandurii Târgu Jiu va primi în week-end vizita unei foste colege de stadion, FCU Craiova, formaţia care sezonul trecut folosea stadionul gorjenilor pentru meciurile de pe teren propriu. Atunci echipa din Craiova juca în Liga 3 acum venind la Târgu Jiu din postura de lider al Ligii 2. Meciul se anunţă dificil pentru cei de la Pandurii, echipă care deţine „lanterna roşie”, dar chiar şi aşa antrenorul interimar al FCU, gorjeanul Dan Vasilică nu îşi subestimează adversarii, chiar dacă echipa sa este prima în campionat. “Va fi un meci extrem de dificil. Din ceea ce am văzut până acum, Pandurii a creat foarte multe probleme adversarilor. Au pierdut multe meciuri la limită, aşa că o să fie un meci aprig”, a spus Vasilică despre confruntarea cu Pandurii pe care i-a studiat bine şi ştie că au jucători tineri: „Acolo sunt jucători tineri, dornici de afirmare, cu potenţial evident. Cred că o să fie cel mai greu meci al nostru”.

Meciul de sâmbătă de la Târgu Jiu va fi unul între liderul clasamentului  şi ultima clasată iar FCU Craiova este favorită să câştige acest joc, chiar dacă s-a confruntat în ultima săptămână cu probleme din cauza infectărilor cu coronavirus din lot.  

Vizualizări: 910

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: