Antrenor demis după meciul de la Târgu Jiu

Antrenorul echipei Campionii FC Argeş, Ionuţ Moşteanu, a fost demis de la club după ce a pierdut meciul din Cupa României de la Târgu Jiu. Adrian Dulcea, antrenorul de la Unirea Bascov, a fost alegerea celor de la FC Argeș pentru a-i lua locul lui Ionuț Moșteanu.

Înfrângerea suferită la Târgu Jiu, 0-1 cu divizionara secundă ACS Viitorul Târgu Jiu,  în 16-imile Cupei României, a determinat conducerea echipei Campionii FC Argeș să-l dea afară pe tehnicianul care pregătise până acum echipa, Ionuț Moșteanu. Este vorba de antrenorul care a rămas pe banca piteştenilor, în locul demisului Ionuț Badea, după începutul dezastruos de sezon în Liga 1.

Faptul că echipa se afla pe ultimele locuri dar şi că a fost eliminată din cupă de o formaţie din Liga 2 i-au fost reproşate lui Moşteanu, după ce echipa sa a pierdut meciul de la Târgu Jiu. ”Clubul FC Argeș anunță încetarea raporturilor contractuale pe cale amiabilă cu antrenorul principal Ionuț Codruț Moșteanu și secundul Dragoș Radu. FC Argeș le mulțumește celor doi pentru munca depusă la Pitești și le dorește mult succes în activitatea profesională. De pregătirea echipei pentru meciul de vineri, de la ora 20.30, de pe propriul teren, cu Dinamo, se vor ocupa antrenorii Adrian Dulcea și Paul Ciobanu”, a anunțat Campionii FC Argeș pe pagina oficială de Facebook.

FC Argeș s-a făcut de râs în 16-imile Cupei României și a pierdut cu 1-0 în deplasarea de la Târgu Jiu, cu divizionara secundă ACS Viitorul, fiind eliminată, astfel, de la primul meci din această ediție a competiției.

Vizualizări: 488

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: