Vali David, antrenor de conjunctură la Craiova

Antrenorul gorjean al celor de la FCU Craiova, Dan Vasilică, nu va putea conduce echipa de pe bancă la meciul de la Târgu Jiu cu Pandurii. Acesta a fost înlocuit la meciul din Cupa României al craiovenilor de antrenorul cu portarii, Vali David, numit antrenor principal de conjunctură pentru ultimele jocuri din acest an.

Antrenorul care asigura interimatul la FCU Craiova, fostul preparator fizic al oltenilor, Dan Vasilică, se află în carantină pentru o perioadă de 14 zile, după ce a fost depistat infectat cu noul coronavirus înaintea meciului din Cupa României din week-end. Acesta precum şi o mare parte a staff-ului său dar şi doi jucători din lot au fost absenţi la meciul din Cupa României din week-end şi vor lipsi şi la meciul de la Târgu Jiu. În absenţa acestuia pe bancă a stat Vali David, devenit antrenorul ”principal” de conjunctură al Craiovei.

În ceea ce priveşte meciul cu Pandurii, antrenorul interimar al FCU Craiova, consideră că valoarea echipei din Târgu Jiu este alta decât locul pe care îl ocupă în clasament: „Cred că valoarea celor de la Pandurii este alta. Dacă ar fi avut condiţiile necesare, sunt convins că ar fi fost mult mai sus în clasament. Atunci când întâlneşti un adversar care joacă la sânge, trebuie să reuşeşti să te mobilizezi la maximum. Sperăm să menţinem acel ritm de concentrare, să intrăm pe teren şi să câştigăm”.

Pandurii va întâlni sâmbătă liderul Ligii 2, într-un duel care pare inegal deşi Dan Vasilică a precizat că se teme de echipa din Târgu Jiu care are jucători cu potenţial.

Vizualizări: 856

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: