Handbalistele sunt optimiste în noul sezon

Jucătoarele echipei CSM Târgu Jiu privesc cu optimism spre noul sezon care va debuta joi. Iryna Zinatullina spune că pleacă la drum în noul sezon cu gândul de a promova în Liga Florilor chiar dacă echipa sa nu are parte de o serie ușoară.

Miercuri va începe noua stagiune a Diviziei A la handbal feminin iar echipa CSM Târgu Jiu s-a deplasat deja la Sf. Gheorghe, acolo unde are loc primul turneu. Handbalistele senioare de la CSM Târgu Jiu așteaptă cu mare nerăbdare să înceapă competiția. Pentru elevele lui Liviu Andrieș și Andrei Enache începe un sezon în care cuvântul de ordine este promovarea. Interul formației gorjene Iryna Zinatullina, așteaptă cu nerăbdare să înceapă meciurile oficiale. „Perioada asta s-a prelungit prea mult și ne-a afectat într-o oarecare măsură. E ciudat doar să te antrenezi, fără să ai meciuri oficiale și fără să știi când începe campionatul. Am așteptat în fiecare zi să aud o veste bună, și aici mă refer la data începerii campionatului. A fost grea această stare de incertitudine, dar, în tot acest timp, noi ne-am antrenat foarte mult și am făcut tot ce am putut să fim în cea mai bună formă posibilă”, a spus jucătoarea care consideră dificilă seria echipei sale: „Am văzut seria noastră și după părerea mea nu este deloc ușoară. Fiecare echipă are cu siguranță jucătoare bune, dar eu am foarte mare încredere în echipa mea și cu siguranță ne vom face treaba așa cum trebuie. Plec la drum în noul sezon cu gândul de a promova. Ceea ce gândesc eu coincide cu obiectivul clubului nostru, adică promovare în Liga Florilor. Sper să ne autodepășim, să fim unite și să tragem toate pentru acest obiectiv!”

Înaintea plecării spre acest prim turneu echipa de handbal a CSM Târgu Jiu a efectuat şi şedinţa foto pentru noul sezon. Şi pentru că au plecat la drum spre SF. Gheorghe chiar de 1 decembrie, handbalistele au urat cu această ocazie La mulţi ani tuturor românilor.

Vizualizări: 273

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: