Adversarele Ştiinţei Turceni au remizat în meciul de baraj

Campioana Gorjului nu a jucat în prima etapă a turneelor de baraj care a avut loc sâmbătă. Ştiinţa Turceni a avut ocazia însă să urmărească meciul direct dintre viitoarele adversare, Victoria Zăbrani şi Progresul Ezeriş, care au remizat, scor 1-1, în meciul disputat la Hunedoara.

Prima etapă a minigrupelor barajului de promovare în Liga 3, pentru ediția 2020/2021, a avut loc sâmbătă, 1 august, iar adversarele campioanei Gorjului din Grupa Vest au remizat în primul meci al turneului de la Hunedoara. Celelalte etape ale acestor turnee sunt programate în zilele de 5, respectiv 9 august, atunci când va evolua şi echipa din Turceni.

În meciurile din prima etapă s-au înregistrat opt victorii și trei egaluri, dar și un succes la ”masa verde”. Corona Brașov a câștigat cel mai detașat 16-0 cu CS Gheorgheni, iar Steaua și Bradu Borca s-au impus cu 8-1, cu Argeșul Mihăilești, respectiv Unirea Mircești.

În urma rezultatelor din prima etapă, două echipe au promovat matematic în Liga 3, fiindcă făceau parte din grupe care erau incomplete. Petrolul Potcoava și Gloria Albești, reprezentantele județelor Olt și Constanța, au promovat în Liga 3. Prima a câștigat la ”masa verde” meciul cu Minerul Costești, iar a doua a trecut la loviturile de departajare cu 4-3 de CSM Râmnicu Sărat, după ce la finalul celor 90 de minute a fost 0-0.

În meciul din Grupa A, Regiunea 4, Vest, acolo unde este repartizată şi campioana din Gorj, Ştiinţa Tuceni, s-a înregistrat un rezultat de egalitate între campioana din Arad, Victoria Zăbrani, şi cea din  Caraș Severin, Progresul Ezeriş, care au remizat, scor 1-1. Conform regulamentului, echipele au executat și lovituri de departajare, care vor conta doar la finalul mini-turneului de baraj de promovare, în cazul în care cele două echipe se vor afla la egalitate perfectă. Progresul Ezeriș s-a impus cu 2-1 la loviturile de la 11 metri, după ce ambele echipe au ratat multe dintre execuții.

Până acum, FRF organiza baraj de promovare în dublă manșă între două campioane județene, fiecare urmând a juca pe teren propriu iar câștigătoarea promova în Liga 3. În total erau 21 de duble manșe dar schimbarea la minigrupă de trei pentru baraj s-a făcut din cauza pandemiei și a restricțiilor impuse de aceasta.

Vizualizări: 670

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: