Mădălin Giurcău, susţinut de UNPR la Protecţia Consumatorilor

Uniunea Naţională pentru Progresul României (UNPR) atacă funcţiile de conducere ale instituţiilor deconcentrate. Vizată este funcţia de comisar şef adjunct din cadrul Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC) Gorj, pentru care se va organiza concurs săptămâna viitoare. Mihaela Răducan, directorul coordonator al CJPC va avea astfel un contracandidat la concurs în persoana lui Mădălin Giurcău, ce este susţinut de UNPR.

Marius Vlaicu, preşedintele filialei din Gorj a UNPR spune că Mădălin Giurcău, contracandidatul Mihaelei Răducan, este susţinut pentru că este un tânăr care vrea să activeze într-un serviciu public deconcentrat. „Dacă s-a înscris la concurs are susţinerea UNPR pentru că este un tânăr care doreşte să activeze într-un serviciu public deconcentrat, într-o activitate privind protecţia consumatorilor din judeţul Gorj. A fost un întreprinzător”, spune despre acesta Marius Vlaicu, preşedintele UNPR.

Contracandidatul Mihaelei Răducan

După cum relatează Marius Vlaicu pentru alte deconcentrate nu s-au făcut propuneri, deoarece nu s-a discutat încă cu PD-L în baza unui protocol. „Nu am discutat concret cu PD-L la nivel judeţean pe baza unui protocol. Am avut o înţelegere, dar deocamdată nu avem nimic semnat între PD-L şi UNPR. Vom vedea ce vom face în continuare”, mai menţionează Marius Vlaicu.

Proba scrisă din cadrul concursului va avea loc pe data de 18 iunie, iar interviul pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a unei funcţii publice de conducere din cadrul Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor este planificat pentru data de 22 iunie.  Pentru a participa la concursul pentru ocuparea funcţiei de comisar şef adjunct în cadrul CJPC candidaţii trebuie să aibă studii superioare de lungă durată, vechime în studii de minim doi ani de zile, să deţină cunoştinţe de operare pe calculator şi să cunoască o limbă străină de circulaţie internaţională. Mihaela Răducan este actuala şefă de la Protecţia Consumatorului Gorj.

Vizualizări: 97

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: