Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Mădălina Ciolocoi, reclamată la Consiliul de Combatere a Discriminării

Grupul de Aţiune în Interes Public (GAIP) a anunţat astăzi că a depus la Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării o plângere împotriva Mădălinei Ciolocoi, vicepreşedinte la Consiliul Judeţean Gorj. Preşedintele GAIP, Narcis Daju, a explicat faptul că minoritatea romă a fost discriminată.

În cadrul emisiunii, reproșându-i-se de către un adversar politic – consilierul județean Grivei Gheorghe - că n-a avut niciun elev olimpic în lunga sa activitate de profesor, Ciolocoi Mădălina a replicat că la olimpiadă merg doar geniile și că nu e vina ei că a fost cadru didactic la o școală unde avea “o grămadă de țigani”. În continuare, redăm pasajul respectiv:

Gheorghe GRIVEI: “Nu mă faceți să vă spun că n-ați avut niciun olimpic, niciodată! Care-s rezultatele muncii dumneavoastră?”

Mădălina CIOLOCOI: “La câte olimpiade ați fost? Toți profesorii au olimpici?”

G.G.: “Ai buni, da!”

M.C.: “A, și eu nu sunt un profesor bun?”

G.G.: „Dacă nu ați demonstrat, înseamnă că mai aveți…”

M.C.: “La olimpiada națională ajung geniile, domnule Grivei… “

G.G.: „Și dumneavoastră n-ați adus niciun geniu”

M.C.: „Păi de unde să-i aduc pentru că eu am fost profesor la Școala 5, unde aveam o grămadă de țigani și mă duceam la ei acasă să-i aduc, să-i școlarizez”

G.G.: „Și ăia sunt oameni și au capacitate.”

G.G.: „Și ăia sunt oameni și au capacitate.”

Vizualizări: 116

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: