„Mafia Permiselor” vrea în libertate. Recursul, judecat azi!

Gorjenii pentru care Tribunalul Bucureşti a emis săptămâna trecută mandate de arestare preventivă pentru că erau implicaţi în reţeaua denumită „Mafia Permiselor” se vor în libertate. Aceştia au atacat cu recurs sentinţa instanţei din capitală şi speră ca azi să li se facă „dreptate” la Curtea de Apel Bucureşti.

Cei zece membri ai reţelei care au rămas după gratii în urma amplelor descinderi de acum o săptămână consideră că nu au făcut nimic ilegal şi că acuzaţiile ce le sunt aduse ar trebui anchetate cu ei în stare de libertate. Cei pentru care magistraţii bucureşteni au dispus arestarea preventivă pentru o perioadă care se întinde până după sărbătoarea de Moş Nicolae se regăsesc în decizia instanţei, decizie atacată acum cu recurs de cei în cauză.

Ancheta declanşată de Direcţia Generală Anticorupţie vizează nu doar medicii şi asistentele care au ajuns după gratii, ci şi patroni ai unor şcoli de şoferi din oraş, instructori auto, dar şi poliţişti examinatori de la Serviciul Permise auto din Cadrul Prefecturii Gorj. Percheziţiile făcute de mascaţi la birourile şi domiciliile acestora s-au finalizat nu doar cu încătuşarea suspecţilor, ci şi cu confiscarea unor importante cantităţi de bijuterii şi bani. Aproape un milion de lei au găsit anchetatorii în spaţiile pe care le-au percheziţionat, sumele lăsându-i cu gura căscată pe cei care preferau să dea 200 sau 300 de euro pentru a lua permisul de conducere sau parafele medicale necesare la şcoala de şoferi fără să înveţe sau să se prezinte la cabinetele medicale.

AREST

Cei arestaţi sunt Frăţilescu Gheorghe, Stroe Georgiana şi Bogdan Petre, Băltăreţu-Dinică Elena, Vodislav Dana-Maria, Lehner Rodica, Răcman Elena-Liliana, Diaconescu Lorenziana-Paula, Adam Eugenia, Băltăreţu-Dinică Virgil-Vasile.

Vizualizări: 180

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: