Magazia spitalului din Târgu Jiu, închisă. Salariații, în pericol!

Inspectorii de muncă din cadrul ITM Gorj au dispus sistarea activităţii de depozitare a substanţelor periculoase în magazia Spitalului de Urgenţă Târgu-Jiu, aceasta fiind improprie din punct de vedere al normelor securităţii şi sănătăţii în muncă. Medicamente, reactivi, materiale sanitare sau medicamente au fost găsite depozitate într-o magazie plină de mucegai și prin acoperișul căreia plouă. 

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Gorj, magazia avea acoperişul spart şi ploua înăuntru, extinctoarele erau depozitate necorespunzător, iar instalaţiile electrice erau improvizate.

"Angajatorul care deţine clădirea a fost sancţionat cu cinci amenzi în valoare totală de 22.000 de lei, deficienţele constatate privind defecte la acoperişul depozitului, improvizaţii la instalaţia electrică, măsuri deficitare în caz de incendiu şi al depozitării agenţilor chimici", a declarat purtătorul de cuvânt al ITM Gorj, Neli Matei.

Reprezentanţii Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu nu mai au voie să depoziteze niciun medicament în respectiva magazie. (A.A.)

Vizualizări: 2,707

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: