Magazin Penny la Cărbunești

Penny Market se extinde cu un nou magazin în Gorj. Acesta va funcționa în orașul Târgu Cărbunești, pe str. Trandafirilor, nr. 2A.

„Construire magazin Penny Market cu carmangerie, accese auto și pietonale, trotuare, sistematizare verticală, reclame pe fațade și în parcare, stâlp publicitar, împrejmuire teren, branșament la utilități și organizare de șantier”, este proiectul care a fost depus la APM Gorj, pentru obținerea autorizației de mediu.

Valoarea investiției este de 5 milioane de lei. „Scopul investiţiei este acela de a asigura deservirea populaţiei rezidente în cartier cu produse de primă necesitate în condiţii de calitate sporite, precum şi acela de a salubriza şi îmbunătăţi considerabil aspectul urbanistic al zonei. Pe amplasament se află o locuință care are emisă autorizație pentru demolare printr-un alt proiect. Amplasamentul se află în intravilanul localității Târgu Cărbunești. Suprafața terenului care face obiectul prezentului studiu este de 6.219 mp”, potrivit documentației.

Penny Market face parte din grupul german REWE, care activează din 2005 în țara noastră.

Vizualizări: 6,108

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: