Magazinele Profi şi Lidl se întrec în oferte

Târgujienii şi-au făcut aprovizionările în aceste zile din supermarketul Lidl deschis, luni, în zona CAM. Astăzi, oamenii vor avea ocazia să compare preţurile şi produsele cu cele oferite de magazinul Profi din cartierul 9 Mai. Pentru a-şi atrage clienţii atât Lidl cât şi Profi vin cu oferte care mai de care mai atrăgătoare.

Târgujienii din zona CAM au fost primii care au format cozi la uşa magazinului Lidl în ziua deschiderii. Cei mai mulţi au profitat de oferte şi s-au aprovizionat cu ţigăi şi uscătoare de păr. Astăzi, cei care locuiesc în apropierea fostului restaurant Paralela 45 vor lua cu asalt magazinul Profi care promite premii primilor clienţi. Dacă de câteva zile supermarketul Lidl reuşeşte să atragă sute de oamenii cu diferite promoţii, Profi îşi propune să-şi facă clienţi fideli în rândul târgujienilor cu vouchere şi cadouri.

Supermarketul Profi se va deschide începând cu ora 7.00 şi va oferi 400 de cadouri celor mai matinali clienţi din primele trei zile. Cadourile vor consta în pachete cu alimente şi vor fi distribuite astfel: în prima zi primilor 200 de clienţi, iar în doua şi a treia zi primilor 400 de clienţi. De asemenea, primii 400 de clienţi care vor efectua cumpărături de peste 50 de RON, vor primi vouchere în valoare de 10 RON. Autorităţile locale se aşteaptă să fie îmbulzeală şi la uşile magazinului Profi. „La Lidl oamenii s-au îngrămădit pentru tigăi, iar unii au plecat cu coşurile aproape goale. La Profi nu ştim ce o să ofere, dar cu siguranţă va fi îmbulzeală. De regulă, aşa se întâmplă când se deschide un magazin nou în oraş. Cred că şi curiozitatea îi împinge pe oamenii să se aşeze la cozi la primele ore ale dimineţii”, a declarat Ion Tudor, şeful Poliţiei Locale Târgu Jiu.

Vizualizări: 129

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: