Magazinul de bricolaj Praktiker, din toamnă şi la Târgu Jiu

Un nou market se va deschide la Târgu Jiu. Este vorba de un magazin de bricolaj Praktiker. Investitorul turc care a preluat recent acest lanţ de magazine a anunţat că deschiderea magazinului de la Târgu Jiu va fi în toamnă. Cel mai probabil acesta va funcţiona în clădirea supermarketului Interex, care s-a închis în urmă cu doi ani. Clădirea se pretează pentru o astfel de afacere, mai ales că în zonă va funcţiona noul centru comercial Shopping City Mall, dar şi Dedeman.

Noul proprietar al Praktiker, investitorul turc Omer Susli, a relatat pentru un cotidian naţional că în toamna acestui an va mai înfiinţa două magazine, unul dintre ele fiind la Târgu Jiu. Investitorul turc a mai anunţat că până la finalul anului în cele 27 de magazine exis­ten­te vor fi făcute noi angajări, pe fondul creşterii vânzărilor. „Am preluat pe statele de plată 1.600 de angajaţi, iar până la sfârşitul anului vom angaja încă 400 de persoane datorită creşterii vânzărilor. Totodată, am semnat contracte de închiriere pentru deschiderea unor noi magazine în Giurgiu şi Târgu-Jiu, unităţi care vor fi inaugurate în lunile septembrie-octombrie“, a declarat Susli pentru Ziarul Financiar.

Praktiker are o activitate extinsă în toată ţara. Istoria Praktiker în Romania a început în anul 2002, când a deschis primul magazin, în judeţul Ilfov. În prezent deţine 27 de magazine în 23 de oraşe.

Cel mai probabil, magazinul de la Târgu Jiu va funcţiona în clădirea Interex, în zona de sud a oraşului, unde din toamnă îşi vor deschide porţile şi Shopping City Mall, dar şi Dedeman, ale căror clădiri sunt în construcţie.

Cel mai apropiat magazin Praktiker este la Craiova.

Vizualizări: 172

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: