Ciurel îl ia în spaţiu pe Răuţ

Şeful noii Direcţii de Securitate din cadrul CE Oltenia, Ion Răuţ, va avea biroul lângă cel al managerului complexului, Laurenţiu Ciurel, în sediul principal al companiei. Până acum nu a prea avut nevoie de birou pentru că, de când a plecat de la Direcţia de Resurse Umane, acesta a fost mai mult în concediu. Activitatea nu va avea nici luna aceasta pentru că abia din august va funcţiona Direcţia de Securitate, odată cu începerea cursurilor de agent de securitate.

Managerul CE Oltenia, Laurenţiu Ciurel, nu-l vrea departe pe Ion Răuţ, drept pentru care i-a oferit un spaţiu în cadrul clădirii complexului pentru a-şi amenaja biroul de director. De menţionat este faptul că, deşi Ion Răuţ nu mai este director la Direcţia de Resurse Umane, acesta a păstrat maşina de director a unităţii pe care a condus-o, autoturism preluat de la Termocentrala de la Chişcani. Din data de 10 iunie, de când a fost numit Cosmin Popescu director interimar la Direcţia de Resurse Umane, Ion Răuţ a fost plecat în concediu pe la Covasna, într-o lună fiind prezent cel mult o săptămână la serviciu, spun surse din cadrul complexului. Mare lucru nici nu prea avea de făcut şi nu va avea nici luna aceasta, asta pentru că oamenii selectaţi pentru a deveni agenţi de securitate vor începe cursurile de calificare în meseria de agent de securitate abia de luna viitoare.

Cei selectaţi vor trebui să treacă mai întâi pe la cabinetele MedservMin pentru a face consultul medical, în baza căruia se va stabili dacă sunt sau nu apţi pentru activitatea de pază. „Noi n-am început la niciunul să verificăm care este starea lui de sănătate. De azi am demarat evidenţa lor şi demarăm în teritoriu să vedem situaţiile de la cabinetele medicale din care fac parte. Sunt cabinete din zona Motru, Rovinari, de unde erau cei nominalizaţi de conducerea CEO. Trebuie să consultăm în jur de 300 de oameni. Conducerea CEO a dat dispoziţie, se lucrează la dosarul fiecăruia, care cuprinde mai multe documente. După finalizarea cursurilor de calificare va fi nevoie şi de viză de la Inspectoratul de Poliţie”, a declarat Valentin Mogoe, directorul societăţii MedservMin.

Vizualizări: 171

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: