Măi, femeie, du-te acasă!

Nu este om care să nu greşească, dar sunt puţini oameni care greşesc în fiecare zi. Printre aceştia, foarte puţini, este premierul Viorica Dăncilă. Nu înţeleg cum de femeia asta mai pleacă de acasă, cum de nu se ruşinează de gafele pe care le face zi de zi. Sunt oameni cărora dacă le faci o observaţie mică, cum că nu au făcut ceva bine, intră în pământ de ruşine şi se dau peste cap să nu mai greşească. Femeia asta este un monument de lipsă de bun simţ, chiar dacă afişează contrariul.

Mi se pare aproape imposibil ca un prim-ministru să meargă într-o vizită oficială şi să nu ştie unde se află. A fost la Podgorica şi a spus că se bucură să fie la Priştina. Vă daţi seama cât de penibil a fost momentul în care translatorul a tradus corect, deşi în mod normal treaba lui era să traducă exact ce a spus Dăncilă? Vă daţi seama cât de jenaţi au fost cei din guvernul din Muntenegru, care au prelucrat filmul înainte de a-l posta pe site şi au lăsat o pauză de vorbire acolo unde Dăncilă a zis Priştina?

De câte ori Dăncilă face o vizită oficială sau primeşte un oficial străin, suntem de râsul presei din ţara respectivă. Să nu uităm când a venit prim-ministrul croat şi Dăncilă a dat să plece când a început imnul Croaţiei, fiind oprită de oaspete cu un gest al mâinii. Să nu uităm nici când s-a întâlnit cu şeful guvernului din Estonia. Acesta a remarcat că steagul ţării sale era pus invers şi s-a ridicat să îl întoarcă, iar Dăncilă, în loc să prezinte scuze, aplauda.

Nu ştiu cum a ajuns Dăncilă să fie şefa femeilor din PSD. Nu ştiu cum de a fost atâţia ani europarlamentar. Femeia asta este nulă, nu ştie nimic. Dragnea i-a dat guvernul pe mână din simplul motiv că este docilă. Cred că îi şi convine că Dăncilă nu are minte, că nici măcar nu îşi propune să gândească. Dăncilă execută şi execută prost, ca orice om pus să facă ceva la care nu se pricepe.

Să nu credeţi că oamenilor din PSD nu le este ruşine. Am vorbit cu pesedişti din ăştia mici care spun că abia aşteaptă să se termine perioada asta în care au ajuns de râsul lumii, din cauza lui Dragnea. Din păcate, când sunt întrebaţi de jurnalişti, pesediştii găsesc scuze pentru orice inepţie. Aşa a făcut unul din tinerii care par altfel din PSD Gorj, Claudiu Manta, care explica la un post de radio că Dăncilă nu a greşit când a spus că stadionul din Târgu Jiu a fost finalizat. Deşi este evident pentru orice prost că stadionul nu e gata.

Vizualizări: 2,528

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: