Trebuie să ne trezim, cumva. Închidem redacţia!

Marţi are loc o acţiune de ecologizare pe Jiu, la Insuliţă. Mulţi dintre noi am văzut pe facebook imaginile acelea care îţi rup sufletul, cu puii de lebădă printre gunoaie, cu porcul mort care pluteşte pe Jiu, ca să nu mai zic de tonele de PET-uri şi tot felul de mizerii.

Sătul să tot arate cu degetul spre autorităţi, un gorjean a luat iniţiativa şi le-a invitat la o acţiune de ecologizare, la care sunt aşteptaţi cât mai mulţi voluntari. Gorjul nu excelează la capitolul voluntariat, mai este şi zi lucrătoare, dar poate fi totuşi un test şi pentru noi. Nu putem doar să ne plângem. O oră dacă ne învoim fiecare de la serviciu şi adunăm un sac cu PET-uri, câştigul este unul uriaş. Noi mai suntem câţiva oameni la Pandurul, dar o să închidem redacţia câteva ore, marţi dimineaţa. Sperăm să nu vă supăraţi pe noi, dar un sac de PET-uri în minus pe Jiu este mai important decât trei ştiri pe Ultima oră în Pandurul. Ne-am dori ca mulţi dintre cititorii noştri să se poată învoi de la serviciu măcar o oră-două, dacă nu marţi, sigur vor mai fi ocazii.

"Pentru un oraş curat" este numele evenimentului creat pe facebook de Claudiu Fiu. "O amplă acțiune de curăţenie a barajelor din zona orașului Târgu Jiu la care puteți participa ca voluntari. Avem sprijinul Consiliului Județean Gorj, Salvamont Gorj, AJVPS Gorj, Polaris SA, Hidroelectrica. Vă așteptăm, nu există limită de vârstă şi totul este gratis", arată organizatorii. Acţiunea va avea loc marţi, 17 iulie, între orele 09.00 - 15.00.

E multă mizerie în jurul nostru şi trebuie cumva să ne trezim. Şi Pandurul are nevoie de o schimbare. Face trafic pe Internet aşa cum este, avem şi ceva abonaţi, dar cam atât. Trăim într-un judeţ mort în care Pandurul nu este un ziar viu şi trebuie să recunoaştem asta. Avem scuze grămadă, dacă interesează pe cineva. Promitem o schimbare de conţinut şi de abordare cel mai târziu de la 1 ianuarie. Dacă nu reuşim, închidem şi lăsăm locul altora.

Vizualizări: 2,663

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: