Nu e niciun medic bun în PSD?

Văd seară la seară la televizor un personaj tras la față, care se uită furios în gol și își exprimă spaimele. Zice chestiuni de genul: Eu sunt o țintă importantă; Am rezistat la amenințări, la îmbrânceli; Președintele are o singură țintă, ca eu să nu mai exist; Ce probleme să avem: ne pot omorî? Probabil că l-ați recunoscut pe Liviu Dragnea, președintele PSD.

Cred că pentru un medic este evident că omul ăsta are probleme mai mari decât dosarele penale pe care le știm cu toții. Chiar nu-i pasă nimănui că un om a luat-o razna? Nu este niciun medic bun în PSD? În obediența lor, liderii PSD nu reușesc decât să îi facă rău lui Liviu Dragnea, simulând că îl susțin în lupta lui cu statul paralel.

Dacă pesediștilor nu le pasă de Dragnea și nu îi dau medicamente cât se mai poate ceva, ar putea măcar să le pese de partidul lor. PSD scade în sondaje, încet și sigur. Sunt zeci de mii de oameni în țara asta care nu ar însemna nimic fără PSD. Oameni buni, dacă îl lăsați pe Dragnea să aiureze în continuare s-ar putea să rămâneți fără partid. Și e greu în civilie, mai ales pentru unii ca voi, dependenți de zeci de ani de ciolanul de la partid. Nu știu ce e cu amorțeala asta la pesediști, pe vremuri îi interesa și ziua de mâine, nu numai ziua de azi.

Acum, fără Kovesi, PSD va mai pierde niște procente. PSD are un public care se hrănește cu ura față de Kovesi, Dragnea trebuie să îi ofere rapid altceva, că statul ăsta paralel e greu să îl urăști dacă nu îl identifici cu o persoană.

Joi a apărut în spațiul public un sondaj de care mai auzisem, cu un PSD la 28%. O parte dintre pesediști s-au dus la ALDE, care a crescut la 11%, alții la partidul lui Ponta, care trece puțin de marja de eroare. PNL crește cu pași de melc, USR s-a mai întărit puțin și vine de nicăieri partidul lui Cioloș, cotat cu 8% fără să facă nimic senzațional.

Pesediștii se pot minți în continuare că sunt la peste 40%. Cadonați cu pensii speciale și cu salarii mari, activiștii partidului se lasă pe mâna lui Dragnea. Nu îi plâng, partidul ăsta nu mai are personalități. Doar politicieni de rang inferior. E treaba lor ce fac, dar le spun că ei în civilie nu rezistă.

Vizualizări: 674

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: