Mai mulță pușcărie pentru afaceristul Floarea

Pedeapsă majorată pentru omul de afaceri Dan Radu Floarea, în prezent încarcerat în Penitenciarul Târgu Jiu, pentru spălare de bani.

Tribunalul Gorj a decis, joi, ca bărbatul de 60 de ani să execute 4 ani și 7 luni închisoare, după contopirea sentințelor din dosarele în care a fost condamnat.

În plus, afaceristului i s-a interzis să mai fie administrator sau asociat la o societate comercială, pe o perioadă de 5 ani de la data executării pedepsei principale.

„Deduce din pedeapsa aplicată durata detenției de la 28.06.2018 la 05.11.2019 și de la 22.11.2019 la zi. Menţine celelalte dispoziţii ale sentinţelor anterioare. Cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului”, a decis o instanță a Tribunalului Gorj. Sentința nu este definitivă.

Dan Radu Floarea a ajuns în penitenciar, la nici o lună de la eliberarea sa condiționată. Gorjeanul a fost condamnat de Tribunalul București la 3 ani și 6 luni închisoare, pentru spălare de bani în formă continuată. Floarea a ajuns în pușcărie pe 22 noiembrie 2019, după ce la începutul lunii scăpase de gratii.

Floarea a mai primit condamnări în alte două dosare.

Vizualizări: 3,519

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: