Maioreanu provoacă demisii în PSD Gorj

Fostul preşedinte al Organizaţiei PSD de la Târgu Cărbuneşti, Iuliu Călina, ameninţă că pleacă din partid împreună cu alte şapte organizaţii care îl susţin. Nemulţumirea acestuia a fost determinată de hotărârea desemnării lui Andrei Maioreanu să se ocupe de PSD Cărbuneşti. Călina îl acuză pe Maioreanu că a primit directive să distrugă organizaţia.

Iuliu Calina a avut numai cuvinte grele la adresa lui Maioreanu care a fost desemnat să se ocupe de refacerea organizaţiei de la Cărbuneşti. Călina crede că Maioreanu va reuşi doar să o distrugă, nicidecum să refacă. “Domnul Maioreanu, Maioreanu că nu pot sa îi spun domn, a primit directive clare să distrugă organizaţia de la Târgu Cărbuneşti. Nu înţeleg cum au hotărât să o dizolve din moment ce am avut rezultate bune. S-a format un birou executiv din care nu ştiu cine face parte, să ne spună cei din organizaţia judeţeană ce au de gând să facă. Dacă lucrurile vor continua aşa voi pleca şi nu singur, sunt şapte organizaţii care mă susţin. Sunt şi alte partide care mă vor, cum ar fi UNPR sau PNL, de politică nu mă las şi am unde să mă duc“, a declarat Iuliu Călina.  

Supărarea acestuia a fost accentuată de faptul că Andrei Maioreanu l-a ameninţat ca îl va da afară din organizaţia de la Cărbuneşti, lucru pe care vicepreşedintele PSD îl infirmă.

„Domnul Călina vrea să fie capul de afiş al ştirilor”

Andrei Maioreanu, vicepreşedintele PSD, spune că colegul său de partid vrea să apară la ştiri. “Domnul Călina a vrut să ţină capul de afiş al ştirilor şi a venit cu aceste declaraţii. Lucrurile nu stau chiar aşa. Organizaţia de la Târgu Cărbuneşti a obţinut rezultate slabe şi trebuie reconstruită. Am dizolvat-o, iar în momentul de faţă există un birou executiv care se ocupă de acest lucru. Din acest birou face parte şi domnul Călina. Vrem ca la viitoarele alegeri să avem rezultate bune şi trebuie să muncim. Am vorbit cu dânsul şi cred că s-a mai liniştit“, a declarat Andrei Maioreanu.

Vizualizări: 132

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: