"Mamba" de la PDL e de mâine subprefect în funcţie

Noul subprefect Liviu Andrei va fi instalat în funcţie mâine la prânz. Prefectul Ion Florescu a confirmat faptul că instituţia pe care o conduce a intrat în posesia hotărârilor de guvern prin care primvicepreşedintele PDL Gorj este numit temporat în funcţia respectivă, funcţie din care este eliberat actualul subprefect Constantin Dumitrescu. Acesta va fi de acum încolo inspector guvernamental, la fel ca şi foştii prefecţi Victor Banţa şi Ştefan Popescu Bejat.

Florescu va fi reprezentantul Guvernului la şedinţa de instalare în funcţie a lui Liviu Andrei. Prefectul va convoca în acest sens membrii Colegiului Prefectural, compus de şefii instituţiilor deconcentrate de la nivel de judeţ. Noul subprefect a menţionat că, deocamdată, nu va părăsi încă partidul în care este membru, Andrei afirmând că de abia la sfârşitul perioadei de 30 de zile pe care o are la dispoziţie va demisiona din PDL Gorj. Partidul i-a fost extrem de drag democrat-liberalului, că doar nu degeaba spunea acesta cu exact un an de zile în urmă că în campania electorală ce avea să urmeze el urma să fie "mamba de la PDL". Afirmaţia a făcut senzaţie la acel moment, Andrei trebuind acum să îşi calce pe orgolii şi să coleboreze cu social.democraii pe care vroia să îi "pape" cu fulgi cu tot anul trecut.

„Voi fi şarpele cu clopoţei, voi fi mamba negru pentru toţi ceilalţi. Acesta este cel mai veninos şarpe posibil. Mă voi lupta cu toţi dinozaurii din Gorj şi, dacă nu o ştiu, le spun eu că dinozaurii au dispărut de mult, iar mamba există şi acum şi e la fel de veninos. Voi intra într-o luptă puternică, în care nu voi fi un politician porcos, ci voi promova doar programele partidului pentru a rezolva problemele oamenilor. Credeam că în campania aceasta ne vom lupta şi cu PNL, dar se pare că ne luptăm numai cu PSD. Unii politicieni din Gorj nici usturoi nu au mâncat şi nici gura nu le miroase, dar ei sunt murdari până în măduva oaselor. Ne vom lupta cu ei pentru a câştiga. Vin după o perioadă de convalescenţă care nu a fost dorită şi, deşi încă nu am analizele medicale bune nici acum, vă asigur că voi fi şarpele cu clopoţei pentru ei”, spunea Andrei cu un an în urmă, care părea să se fi documentat suficient de mult înainte de vorbi despre mamba, şarpele respectiv nefiind doar cel mai veninos, ci şi cel mai rapid din lume, acesta putând parcurge 19 km într-o oră.

Vizualizări: 53

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: