Manager de spital: Am pregătit Secția Pediatrie

Noul an școlar a început, chiar dacă nu am scăpat de pandemie. Spitalul Covid de la Târgu Cărbunești este pregătit pentru cazul în care vor fi probleme, spune managerul unității medicale.

Managerul Spitalului din Târgu Cărbunești, Constantin Târziu, spune că a fost pusă la punct Secția Pediatrie, însă speră să nu existe cazuri de elevi infectați cu acest virus. În unitatea medicală, la finalul săptămânii trecute au fost internați aproximativ 60 de pacienți.

”Am pregătit Secția de Pediatrie de aproximativ două săptămâni. Vrem să rămânem cu ea pregătită, atunci când vom avea probleme. În sinea mea mă aștept la o creștere, dar să sperăm să nu fie așa. Săptămâna viitoare o să igienizez și Secția de Chirurgie și pe cea de Interne. Pe celelalte le-am igienizat. Eu vreau ca spitalul să-și reia activitatea la normal, dar nu ține neaparat de noi”, a spus Constantin Târziu, la Radio Infinit.

Un tir cu ajutoare din Franța urmează să ajungă la unitatea spitalicească de la Târgu Cărbunești. Au fost cerute paturi de terapie intensivă, aparatură și lenjerie.     

Vizualizări: 1,447

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: