Managerul privat a dispus o anchetă paralelă

Cristian Vlădoianu, managerul privat al Spitalului Judeţean Gorj, a anunţat că a fost demarată o anchetă internă cu privire la angajările pe bază de şpăgi făcute anul trecut la spital. Până la lămurirea situaţiei, au fost sistate angajările.

Cristian Vlădoianu a declarat că la nivelul unității spitalicești a fost demarată o anchetă internă și că s-au sistat toate procedurile începute pentru organizarea unor noi concursuri de ocupare a posturilor vacante în această perioadă. „În acest moment firma noastră face o evaluare, evaluare care ține cont și de problemele discutate în ultima perioadă.  Am suspendat toate concursurile și toate procedurile de organizare a concursurilor”, a declarat Vlădoianu, cel numit acum câteva zile manager privat al Spitalului Judeţean.

Cristian Vlădoianu așteaptă să vadă cum se termină ancheta procurorilor ca să ia măsuri cu angajatele cercetate, însă în mod sigur va reorganiza serviciul de Resurse Umane. „Până nu se pronunță instanța nu putem lua măsuri cu cei implicați, pentru că e prezumția de nevinovăție. Cei care sunt implicați lucrează în continuare. Biroul de resurse umane va fi reorganizat și va fi analizată și activitatea celor din conducere”, susţine Vlădoianu.

REVENIRE

Atât infirmiera Mariana Văcăroiu, care a recunoscut că a dat şpagă la angajare, cât și asistenta șefă din secţia ATI, Daniela Samoilă, pe la care au trecut bani, s-au întors la serviciu.

Vizualizări: 164

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: