Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Mandate pentru doi traficanţi de persoane, soţ şi soţie

Magistraţii Tribunalului Gorj au admis cererea procurorilor DIICOT de arestare preventivă a unui bărbat şi a unei femei, soţ şi soţie, ambii fiind suspectaţi de implicarea într-o reţea de trafic de persoane. Lleshi Erjon şi Aurelia Mudăvoiu au ajuns după gratii într-o anchetă extrem de discretă, nici un reprezentant al autorităţilor în drept nespunând nimic despre acest caz. Singurul lucru cert este că, la audierile de la Tribunal, inculpatul albanez a avut nevoie de un translator, pentru asta fiind adusă de la Constanţa Renata Topciu, unul dintre cei mai buni vorbitori de albaneză din România, traducător autorizat şi autor al unor dicţionare româno-albaneze, competenţa sa în domeniu nefiind pusă la îndoială de nimeni.

Lleshi Erjon şi Aurelia Mudăvoiu se află în arestul Poliţiei Gorj, avocatul femeii înaintând deja recurs, Curtea de Apel Craiova urmând să decidă în aceste zile dacă ancheta va continua cu cei doi în stare de arest preventiv sau în libertate. Arestarea celor doi are legătură cu implicarea lor în ducerea în Italia a unor gorjence care s-au prostituat acolo, ancheta procurorilor fiind încă la început, bărbatul şi femeia fiind doar parte a reţelei pe care reprezentanţii DIICOT vor s-o destructureze.

Vizualizări: 99

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: