Tâlhari urmăriţi cu maşina Ambulanţei

Un hoţ a fost urmărit ca în filme de o ambulanţă după ce şoferul a observat că o femeie a fost tâlhărită. De menţionat ar fi că în ambulanţă se afla şi un pacient însă acesta nu a avut de suferit.

Urmărire ca în filme la Târgu Jiu. După ce a reuşit să puna mâna pe unul din hoţi, şoferul a chemat poliţia. Imediat a fost prins şi cel de-al doilea, iar ieri tinerii în vârstă de 20, respectiv 24 de ani au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu cu propunere de arestare preventivă pentru tâlhărie. Evenimentul s-a petrecut ieri la orele dimineţii. Hoţii au urmărit-o pe femeie, iar când credeau că nu îi mai vede nimeni, au sărit să îi tragă geanta de pe umăr femeii. Din fericire în acel moment prin zonă trecea o ambulanţă, iar şoferul când a văzut că târgujianca este tâlhărită l-a urmărit  cu maşina, a coborât şi l-a prins. Şoferul a chemat atunci imediat poliţia şi a fost prins şi cel de-al doilea hoţ. În salvare era şi un pacient, dar nu în stare gravă, motiv pentru care nu i-a fost afectată starea de sănătate. Şoferul ambulanţei care a ajutat la prinderea celor a refuzat sa comenteze fapta lăudabilă pe care a făcut-o. Acesta lucrează la substaţia Bumbeşti Jiu.

Cei doi tineri sunt din Târgu Jiu şi acum îşi aşteaptă sentinţa, daca vor fi cercetaţi în stare de libertate sau de arest.

Vizualizări: 122

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: