Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Mandate pentru traficanţi de droguri

Trei tineri au primit mandate de arestare preventivă la Tribunalul Gorj după ce DIICOT a cerut încarcerarea lor într-un dosar de trafic de droguri, anchetatorii nefăcând publice informaţii din dosarul respectiv. Indivizii care au ajuns în spatele gratiilor sunt Robert Gabriel Muja, Vasile Mihail Turtoi şi Andrei Mircea Barna. Numele celui din urmă mai apare într-un alt dosar de trafic de droguri instrumentat de procurorii DIICOT Timiş, Barna fiind arestat preventiv în noiembrie anul trecut şi în ancheta respectivă. Stabilit în Austria, el se implicase în ultimele luni în crearea unei reţele de distribuţie de droguri în diverse locaţii din ţară, marfa fiind comandată în Grecia. De vânzarea ei la Târgu Jiu se ocupa Dionisos Csiki, prins şi el în flagrant în toamna anului trecut de anchetatorii timişoreni.

În dosarul de acum Muja, Turtoi şi Barna sunt acuzaţi atât de trafic de droguri, cât şi de constituirea unui grup infracţional organizat. Mandatele lor expiră pe 9 februarie, dar decizia judecătorilor de a Tribunalul Gorj nu este definitivă, aşa că fiecare inculpat a contestat-o în speranţa că la Curtea de Apel Craiova va reuşi să obţină în următoarele zile o măsură mai blândă.

Vizualizări: 1,913

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: