Mandate prelungite pentru traficanții de droguri

Tinerii care la sfârșitul lunii trecute au ajuns în spatele gratiilor în urma unor descinderi de amploare făcute de procurorii DIICOT Gorj în mai multe orașe din țară vor petrece „la răcoare” și sărbătorile de iarnă. Dacă ar fi rămas în libertate aceștia ar fi alimentat, cel mai probabil, discotecile și cluburile cu droguri, așa acum au timp să mediteze la acuzațiile care le sunt aduse de către anchetatori.

Deși mandatele lor expirau de abia în preajma Crăciunului, procurorii au vrut să se asigure de pe acum că instanțele vor prelungi mandatele lor, lucru care s-a și întâmplat. „Prelungeşte, pe o perioadă de 30 zile, începând cu data de 22.12.2018 şi până la data de 20.01.2019, inclusiv, măsura arestării preventive a inculpaţilor: Pop Paul-Nicolae, Cotoi Anghel-Ioan, Andronache Constantin-Cătălin, Badea Cristian-Vasile, Mitu Marius, Tică Eduard-Cătălin, Pîrvu George-Gabriel, Pîrvuţ Denis-Marian şi Măgădan Samuel-Aramis. Cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului”, a decis marți Tribunalul Gorj. 

Suspecții sunt acuzați că foloseau firmele de curierat pentru a aproviziona cu droguri tineri din Rovinari, dar și din alte zone ale țării, marfa fiind luată de la Cluj și redistribuită ulterior.

Vizualizări: 1,516

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: