Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Mangă la volan

Un bărbat din Târgu Cărbunești, în vârstă de 35 de ani, a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore după ce a fost depistat băut la volan, alcoolemia pe care o avea acesta fiind una mai rar întâlnită de către oamenii legii. Tras pe dreapta și pus să sufle în fiolă, acesta avea să descopere că aparatul etilotest indica o concentraţie de 1,34 mg/l alcool pur  în aerul expirat. Culmea este că în momentul în care i-au cerut permisul de conducere, șoferul a spus că nu are așa ceva, polițiștii descoperind ulterior că acesta se afla în perioada de suspendare a dreptului de a conduce un autoturism pe drumurile publice.

Omul are acum dosar penal și riscă pușcăria pentru că s-a urcat băut la volan și fără să aibă permis, nefiind însă singurul gorjean care face astfel de fapte de vitejie. La Țicleni un tânăr de 18 ani care, evident, nu avea permisul de multă vreme luat, a fost tras și el pe dreapta și pus să sufle în fiolă, polițiștii descoperind astfel că avea o concentrație de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat, pentru care s-a ales cu dosar penal.

Vizualizări: 152

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: