Manta şi Dian Popescu, în "răzbel" deschis

Alegerile municipale ale Partidului Naţional Liberal ar putea fi invalidate, Dian Popescu urmând să-şi piardă funcţia. Aceasta este afirmaţia făcută de fostul deputat PNL, Pantelimon Manta, care atât înainte cât şi după alegeri a făcut contestaţie în privinţa modului în care au fost organizate şi crede că va primi un răspuns pozitiv.

Pantelimon Manta este convins că singura candidatură la alegerile municipale, cea a lui Dian Popescu, a fost aranjată pentru a-i oferi sprijin lui Dan Ilie Morega la alegerile judeţene. Manta a depus contestaţie la Bucureşti şi aşteaptă şi acum un răspuns. Este sigur că alegerile vor fi invalidate şi Dian Popescu nu va mai preşedinte la organizaţia municipală a PNL. “Eu am depus contestaţie şi înainte şi după alegeri pentru că mi se pare că se fac anumite jocuri. Eu cred că alegerile vor fi invalidate. Deocamdată nu am primit un răspuns, dar aştept“, a declarat Pantelimon Manta.

Dian Popescu: Manta a depus contestaţie la portar

Preşedintele organizaţiei municipale, Dian Popescu, spune că din moment ce alegerile au fost validate de Biroul Judeţean nimeni nu are ce să mai facă. „Eu nu ştiu în ce calitate mai vorbeşte domnul Manta, scoate din gură numai prostii. Probabil contestaţia a depus-o la Bucureşti la vreun portar, cu ei mai poate vorbi. Din câte ştiu nu mai are nicio calitate în PNL, aşa că să stea în banca lui. Sau poate vrea prin astfel de declaraţii să mai apară în presă. Eu nici nu îl bag în seamă, nu am timp de prostiile lui“, a declarat Dian Popescu.

Vizualizări: 98

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: