Manta: Sunt mulţi care nu vor revenirea lui Călinoiu în PSD

Fostul deputat Pantelimon Manta crede că sunt mulţi lideri în PSD Gorj care nu agreează revenirea lui Ion Călinoiu în partid, dar se feresc să afişeze asta. „Nu numai lui Mihai Weber nu-i convine, cred că sunt destul de mulţi în conducerea de vârf, cred că şi printre primari, dar nu afişează o opoziţie evidentă la revenirea lui Călinoiu în partid”, a spus Manta la Radio Infinit.

Deputatul Mihai Weber a părut cel mai rezervat, dar nu a contestat această revenire. Weber a spus însă că ar trebui să revină şi Ion Ciocea în PSD, care, ca şi Călinoiu, a candidat independent la parlamentarele din 2016, rupând din voturile partidului. Manta crede că, prin această afirmaţie, Weber a lansat un atac la Cârciumaru, preşedintele PSD Gorj fiind în conflict deschis cu Ciocea. „Poziţia lui Weber a fost destul de diplomată şi l-a pus oarecum în offside pe Cârciumaru. Weber a zis că, dacă tot vine Călinoiu, de ce n-ar veni şi Ciocea, ştiind de fapt că Ciocea, care a luat un număr substanţial de voturi, vreo nouă mii, este în conflict cu Cârciumaru. Ciocea, dacă ar reveni, probabil ar vrea să îl joace în picioare pe Cârciumaru”, a mai spus Manta.

Pantelimon Manta spune că Ion Călinoiu nu poate spera să mai fie ce a fost, dar şi-ar dori să fie măcar vioara a doua sau a treia. Rămâne însă de văzut care este poziţia lui Dragnea, mai spune Pantelimon Manta. (A.A.)

Vizualizări: 600

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: