Manta – tot mai expulzat de Morega din PNL

Dan Ilie Morega consideră că Pantelimon Manta nu are ce să caute la şedinţa de joi a Delegaţiei Permanente a filialei, fostul deputat spunând că, din contră, are toate drepturile pentru a participa la o asemenea şedinţă. Liderul PNL Gorj afirmă că Manta nu a mai trecut pe la partid în ultimele luni şi că nici nu mai este membru în Biroul Politic Teritorial al organizaţiei, motiv pentru care nu va fi chemat nici la şedinţa Delegaţiei Permanente. La şedinţa respectivă sunt aşteptaţi să vină atât Crin Antonescu şi Ludovic Orban, cât şi europarlamentarul Cristian Buşoi. „A fost membru în structurile de conducere atâta timp cât a fost deputat. La ce scor a luat el pe 30 noiembrie s-a autoexclus din Biroul Teritorial şi cu atât mai mult din Delegaţia Permanentă. Dacă ar fi fost ales la Conferinţa Judeţeană aşa cum am fost eu ales preşedinte şi apoi ar fi confirmat şi prin rezultate, nu ar fi avut nimeni nimic cu el, dar el, reamintesc, nici pe la partid nu a mai trecut de la alegeri”, spune Morega.

Pantelimon Manta se declară uimit de faptul că Morega nu-l mai consideră membru în structurile de conducere ale PNL Gorj, fostul deputat suţinând că are în continuare calitatea de membru în forurile de decizie. Fostul deputat spune că regretă acum că nu a acceptat oferta lui Călin Popescu Tăriceanu de a fi devenit vicepreşedinte al PNL Gorj atunci când a plecat de la conservatori pentru a se înscrie în partid. „Am zis să fiu acelaşi om cu principii şi să mă încred în cuvântul lui Morega în privinţa colaborării. Cum să nu mai fiu membru în forurile de conducere, păi ce, m-a dat el afară şi eu nu ştiu- Voi merge la Delegaţia Permanentă, evident că voi fi prezent acolo şi chiar în delegaţia care merge la Bucureşti la Congres, pentru că aşa e normal”, spune fostul parlamentar.

Dan Ilie Morega rămâne însă ferm pe poziţii şi afirmă că tot ceea ce poate să-i ofere lui Manta, deocamdată, este un post de preşedinte al organizaţiei PNL din Novaci. Liderul liberal spune că, astfel, fostul deputat are ocazia să arate cât este de popular la el acasă, Manta situându-se însă pe locul trei la alegerile parlamentare în colegiul respectiv. Şeful său de partid susţine că, în acest context, fostul deputat pe care l-a primit cu braţele deschise în partid nu va putea participa la şedinţa Delegaţiei Permanente a filialei, şedinţă ce se va încheia cu o petrecere. „Manta dacă vrea să confirme, că tot e mărţişorul acum, pot să-i fac aşa, cadou, să zicem, funcţia de la Novaci, de preşedinte al filialei de la el de acasă. Să confirme acolo la vot mai întâi, să ne arate la partid că e iubit de ai lui de acasă şi e votat, aşa cum am luat eu la mine la Padeş 55% şi, atunci, sigur, discutăm altfel. Deocamdată altele sunt datele problemei”, spune şeful liberal.

Vizualizări: 81

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: