Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Manţog îl acuză pe Călinoiu că a tăiat de unul singur finanţarea la Pandurii

Ionel Manţog consideră că Ion Călinoiu a decis de unul singur stoparea finanţării clubului Pandurii Tâgu Jiu de către Consiliul Judeţean. Fostul preşedinte al PDL Gorj este consilier judeţean şi afirmă că el nu are cunoştinţă despre un vot pe care consilierii să îl fi dat în acest sens. Democrat-liberalul susţine că a aflat din presă despre faptul că Pandurii nu mai primeşte cei 500.000 de lei de la Consiliul Judeţean Gorj în viitorul sezon fotbalistic. Manţog spune că decizia este mai degrabă una luată strict de Ion Călinoiu şi ar reprezenta o poliţă plătită de acesta lui Marin Condescu. Fostul şef al PDL Gorj afirmă că, în opinia sa, Călinoiu a transmis public semnalul că, astfel, Consiliul Judeţean nu mai este alături de mişcarea sportivă. Consilierul judeţean democrat-liberal spune că, eventual, instituţia trebuia să îşi reducă finanţarea către Pandurii cu 15%, cât a fost reducerea totală de buget pentru anul acesta, fapt care ar fi menţinut Consiliul Judeţean la masa la care se iau deciziile la Pandurii.
 "Nu ştiu să fi fost astfel de discuţii în Consiliul Judeţean. S-ar putea să fi făcut Călinoiu o şmecherie la votarea bugetului si să fi inclus aceşti bani în suma totală, Consiliul era obligat prin actul de constituire a clubului să anunţe din timp că se retrage cu finanţarea. Statutul clubului eu l-am făcut în 2002 şi atunci, pentru a termina cu mâncătoriile şi suspiciunile reciproce, am ţinut să fie şi Consiliul Judeţean ca membru fondator, alături de marile unităţi economice ale judeţului, alături de Artego şi de Primăria Târgu Jiu. Acum Călinoiu a dat singur Consiliul Judeţean afară de la masa la care se iau deciziile şi transmite şi mesajul că abandonează mişcarea sportivă, ceea ce nu e tocmai în regulă", afirmă democrat-liberalul.

Vizualizări: 119

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: