Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Manţog: Privatizarea CE Oltenia nu este necesară

Consilierul judeţean Ionel Manţog nu este de acord cu privatizarea unor pachete majoritare din viitorul Complex Oltenia. Manţog a explicat că o privatizare a unor pachete minoritare, care să ajute la finanţarea investiţiilor de mediu de la termocentrale ar fi de acceptat atâta timp cât preţul obţinut este bun.

„Privatizarea nu este necesară şi nici utilă. Între timp s-au acumulat obligaţiile de investiţii şi de mediu pentru complexurilor energetice. Singura raţiune a privatizării este identificarea surselor de finanţare a acestor lucrări. Una din surse poate fi o privatizare a pachetului minoritar. Dacă se decide o privatizare a pachetului minoritare pentru a finanţa investiţiile este tehnic vorbind o măsură utilă. Există însă aici un semn de întrebare care trebuie clarificat, în legătură cu preţul pe care-l obţii“, a spus Ionel Manţog. Acesta a încheiat prin a spune că în nici un caz în actualul context economic nu ar trebui propusă privatizarea unor pachete majoritare. (M.M)

Vizualizări: 103

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: