Manu Tomescu: Continuăm protestele. Au dat aviz negativ, ne disprețuiesc

Minerii și energeticienii au primit o veste proastă. Ministerul Muncii a dat aviz negativ pe proiectul de lege aflat la Camera Deputaților, proiect care le permitea angajaților de la CE Oltenia să iasă la pensie mai devreme.

Sindicalistul din cadrul Complexului Energetic Oltenia, Manu Tomescu, spune că protestele de la București au luat sfârșit, însă vor continua la Târgu Jiu. Minerii încă mai speră că proiectul va fi aprobat.

”Continuăm aici protestele, iar cele de la București nu vor mai continua. Am primit telefon că se vor întoarce. Guvernul a dat aviz negativ pe acest proiect și va fi repus pe ordinea de zi a Comisiei de Muncă. Noi am depus actele pentru a continua protestele până când va fi votat în Camera Deputaților. Vom avea în continuare speranța că parlamentarii vor vota pozitiv acest proiect. Continuă să ne disprețuiască și nu ne ia nimeni în seamă. Nu ne oprim aici, sperăm să fie adoptat. USR-ul a zis că ne susține, acum să vedem ce va fi”, a spus Manu Tomescu.

Parlamentarul de Gorj din partea USR-PLUS, Radu Miruță, a scris pe pagina sa de socializare că este o zi neagră pentru județul Gorj. ”Răspunsul negativ a ajuns cu câteva minute în urmă la Comisia de Muncă a Camerei Deputaților și a înfundat șansele ca acest proiect să treacă. (…) Acești oameni rămân, practic, fără nicio opțiune în fața unui val de disponibilizări, ceea ce nu este nici pe departe un lucru responsabil”, a spus acesta.

Vizualizări: 3,092

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: