Marcel Hoară: Cu banii băgaţi în centru se asfalta tot Gorjul

Secretarul de stat Marcel Hoară consideră că investiţia făcută la Târgu-Jiu  pentru reabilitarea centrului este inutilă. Cu banii care au fost investiţi aici Hoară consideră că se asfaltau toate drumurile săteşti şi comunale din mai multe comune ale Gorjului. Mai mult decât atât, Marcel Hoară nu este impresionat de felul în care arată centrul Municipiului Târgu-Jiu.

„Cu banii care au fost investiţi în reabilitarea şi modernizarea centrului Târgu-Jiului puteau fi rezolvate problemele arzătoare ale primarilor din mai multe comune din Gorj. Se puteau asfaltat toate drumurile comunale şi săteşti, în aşa fel încât oamenii să nu se mai chinuiască pe uliţe pietruite şi pline de noroi. Bani trebuiesc cheltuiţi rezonabil şi în interesul cetăţenilor. De exemplu cu banii cheltuiţi pentru modernizarea centrului din Târgu-Jiu se asfaltau drumurile şi se făceau canalizări cred că în aproximativ 6-7 comune din Gorj. În felul acesta localităţile puteau fi aduse la standardul care ar trebui”, a spus Hoară.

Mai mult decât atât, Marcel Hoară nu este mulţumit nici de felul în care arată noul centru.”La modernizarea centrului Municipiului Târgu-Jiu nu s-a făcut altceva decât să schimbe un centru frumos într-un centru de beton”, a spus acesta.

Vizualizări: 115

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: