Marcel Romanescu: Pentru alegerile parlamentare am două variante

Marcel Romanescu, subprefectul judeţului Gorj, nu exclude o posibilă candidatură la postul de primar al municipiului Târgu Jiu în condiţiile în care va avea alături de el o echipă de încredere, capabilă să elaboreze o strategie pe termen lung. Pentru Marcel Romanescu postul de primar e mai viabil în 2016. Subprefectul a vorbit despre intenţiile sale politice în cadrul unui interviu acordat ziarului nostru.

Ţinând cont de faptul că în mai puţin de patru luni va începe un an electoral, care sunt intenţiile dumneavoastră pentru 2012. Veţi sprijini în continuare Partidul Democrat Liberal?

Voi aştepta discuţiile pe care le voi avea cu reprezentanţii PDL - ului pentru a vedea care este strategia partidului. În condiţiile în care va fi nevoie de mine în campanie mă voi alătura partidului, iar dacă se va decide să rămân în continuare pe postul de subprefect îmi voi continua activitatea şi voi participa la organizarea alegerilor locale şi parlamentare.

În ultima perioadă se zvoneşte că postul de subprefect al judeţului Gorj ar fi râvnit de UNPR. Ce veţi face dacă vă veţi pierde actualul loc de muncă?

Dacă în urma negocierilor UNPR-ul va obţine postul de subprefect de Gorj mă voi întoarce la Universitatea “Constantin Brâncuşi”, unde am catedra rezervată pe perioada exercitării mandatului.

Care sunt planurile dumneavoastră referitoare la alegerile locale?

Nu voi refuza candidatura la postul de primar al municipiului Târgu Jiu. Nu vorbesc de o candidatură singulară. Candidatura mea este condiţionată de formarea unei echipe care să aibă obiective precise şi anume: obţinerea unui rezultat bun la alegerile din 2012 şi pregătirea unei campanii cu ţintă precisă în 2016 care să vizeze obţinerea unui mandat de primar şi majoritatea reprezentanţilor în Consiliul Local.

În ceea ce privesc alegerile parlamentare ce intenţii aveţi-

Pentru alegerile parlamentare nu am decât două variante: candidatura pe Colegiul I deputaţi sau Colegiul VI deputaţi. Ambele variante sunt discutabile.

Vizualizări: 124

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: