Marcoci îşi caută de lucru prin străinătate

Candidatul PRM pentru Primăria Turburea a plecat în străinătate ca să-şi caute loc de muncă după ce a obţinut doar 11 voturi la alegerile de pe 23 august.

Ovidiu Marcoci este şi consilier local din partea partidului şi urma să fie schimbat din funcţie, din cauza rezultatelor proaste obţinute la alegerile respective. Liderul PRM Gorj, Ion Fugaru, a anunţat că partidul urma să îl schimbe oricum din funcţie pe Marcoci, plecarea lui în străinătate surprinzându-i într-un fel pe reprezentanţii filialei. Acesta va fi schimbat în următoarele săptămâni. Şefii organizaţiei judeţene spun că vor să aibă o filială care să se implice în campania lui Vadim la prezidenţialele din noiembrie.

Fugaru vrea să demită doi consilieri

Fugaru a anunţat că PRM Gorj a făcut demersuri şi pentru a-şi înlocui doi consilieri, la Bâlteni şi Cătunele. Ambii sunt acuzaţi de lipsa colaborării cu organizaţia judeţeană, nemulţumirea lui Fugaru fiind acea că, la Bâlteni, susţine acesta, secretarul Primăriei nu se grăbeşte să facă formalităţile pentru validarea noului consilier local al PRM. Primarul din Bâlteni, Vasile Vlăduleanu, afirmă, în schimb, că, dacă sunt făcute toate demersurile legale, la următoarea şedinţă de Consiliu Local, PRM îşi poate pune omul pe care îl doreşte pentru mandatul încredinţat de alegători. "Nu se joacă nimeni cu asemenea prevederi legale, vă asigur eu de asta, dar nu înţeleg de unde nemulţumirea celor de la PRM pentru că de abia joia trecută au prezentat hârtiile prin care vor să-şi schimbe consilierul. Le-am şi spus, în a treia vineri din lună avem şedinţă de consiliu, în octombrie facem lucrul acesta şi nu văd care e problema, e treaba lor pe cine vor să aibă consilier", spune edilul din Bâlteni.

Vizualizări: 106

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: