Marfa de la magazinul Finanţelor Gorj, epuizată în câteva ore

Cafea, treninguri, pantofi sport, bluze şi alte articole textile la preţuri de criză. La asta s-au înghesuit ieri zeci de gorjeni care au luat cu asalt magazinul Finanţelor Publice după ce comisarii Gărzii Financiare au umplut din nou rafturile cu marfă confiscată. Preţurile au fost pe măsură, mai ieftine cu 30% faţă de magazine astfel că oamenii şi-au umplut plasele şi au plecat acasă mulţumiţi şi cu bani în buzunar.

Zeci de gorjeni au făcut ieri coadă la uşa magazinului de la Finanţe după ce acesta a fost aprovizionat cu marfă nouă. La mare căutare au fost treningurile şi pantofii sport însă nici cafeaua sau şosetele nu au fost mai prejos. Cu doar 100 de lei, gorjenii mai norocoşi care au prins rând în faţă s-au îmbrăcat din cap până în picioare. „Şi de data aceasta marfa confiscată a mers foarte bine, cumpărătorii fideli care vin zilnic s-au înghesuit să cumpere produse de calitate la preţuri mai mici ca în magazin. Astfel s-au vândut foarte bine treningurile cu doar 40 de lei, pantofii sport cu preţuri între 15 şi 25 de lei, cafeaua 2,5 lei, şosete cu un leu perechea”, a declarat Elena Băleanu, şef birou valorificare marfă.

Cei care au prins loc în faţă au avut noroc pentru că au putut să-şi aleagă modelul şi mărimea potrivită însă marfă a fost suficientă pentru toţi cei prezenţi în magazin. „Am cumpărat nişte cafea şi nişte şosete. Pe cafea am dat 2,5 lei punga, dar am luat mai multe şi pe şosete un leu perechea, la fel am luat mai multe perechi. Ce să facem, mai economisim şi noi nişte bani că în magazin sunt mai scumpe şi venim des aici la magazin”, a declarat Grigore Paicu.

Alţi gorjeni au optat pentru articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte, plecând acasă cu braţele pline de haine la un preţ destul de bun. „M-am îmbrăcat la un preţ foarte bun, am luat şi trening şi adidaşi şi şosete şi am cheltuit mai puţin de 100 de lei”, a declarat Gică Mălăescu. Veniturile obţinute din vânzarea mărfurilor confiscate ajung direct la bugetul statului.

Vizualizări: 149

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: