Marian Rotaru: PSD mi-a retras suspendarea

Marian Rotaru, primarul comunei Leleşti, anunţă revenirea de partea social- democraţilor. Nu a semnat deocamdată adeziunea la PSD, însă spune că “este doar o chestiune de formalitate”. Rotaru a şi motivat revenirea în barca pesediştilor. Spune că s-a întors la partidul cu care a câştigat şefia comunei la sugestia unor primari şi politicieni. Rotaru a fost suspendat din PSD după alegerile parlamentare din 2012, când a fost văzut la acţiuni electorale în preajma lui Dan Diaconescu de la PP-DD, care era contracandidatul lui Victor Ponta pe colegiul Târgu Jiu.

Reporter: Preşedintele executiv al PSD Gorj, Ion Călinoiu, spunea că va analiza cererea d-voastră de a reveni în PSD după încheierea alegerilor europarlamentare. Care mai este situaţia d-voastră din punct de vedere politic?

Marian Rotaru: Eu am fost reprimit înainte de alegeri, fără acte în regulă. N-am depus candidatura, dar în rest nu sunt probleme. Am fost anunţat că nu mai sunt probleme, că mi s-a retras suspendarea, ca să folosesc un termen fotbalistic. Încă n-am ajuns să-mi fac adeziunea, doar nu ne ţin actele.

Rep.: Ce v-a motivat să reveniţi în PSD?

M.R.: De la început eu nu am avut nicio vină, cred eu. Oi fi avut, dar au fost şi alţii. Am avut foarte mulţi colegi care m-au susţinut în ultima perioadă, colegi primari, colegi din partid şi oameni de rând, cu care am vorbit după ce am avut discuţia pentru Partidul Conservator. Deocamdată nu am depus adeziunea şi nu mă grăbesc. E o chestiune de formalitate.

Rep.: Mai-marii PSD v-au făcut vreo ofertă pentru a reveni în partid?

M.R.: Nu am avut nevoie nici înainte, nici acum. Nu m-am dus pentru oferte sau pentru altceva. Este partidul pentru care am adus voturi în atâtea şi atâtea ocazii, cu care am obţinut şi eu mandatul de primar.

Vizualizări: 175

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: