Mario Găman, ofertat să preia ACS Viitorul Târgu Jiu

Rămasă fără antrenorul principal după ultima etapă din campionat, ACS Viitorul Târgu Jiu se află în cautarea unui nou tehnician. Eugen Trică, al doilea antrenor al acestui sezon,după Cristian Lupuţ, a părăsit echipa pentru a pregăti pe FCU Craiova, în Liga 1.

ACS Viitorul Târgu Jiu trebuie să numească un nou tehnician principal pe banca tehnică după despărţirea de Eugen Trică. Echipa a ajuns deja la al treilea antrenor în mai puţin de două luni după ce a început pregătirea de vară sub comanda lui Cristian Lupuţ şi a continuat în ultima lună cu Eugen Trică. Cum acesta a preferat să meargă la o echipă din Liga 1, conducerea clubului caută acum soluţii pentru a ocupa banca tehnică.
Conform Radio Infinit, ar fi fost ofertat chiar şi actualul antrenor al celor de la Pandurii Târgu Jiu, Mario Găman, numit de doar două etape la echipa de tradiţie a oraşului, acesta chiar mărturisind că a fost ofertat şi anterior numirii lui Eugen Trică. „Rămâne de văzut cine va fi noul tehnician, dacă va veni Adi Dulcea sau se vor reorienta spre un alt antrenor cei de la club. Din informaţiile venite pe surse a fost ofertat de ACS Viitorul chiar şi Mario Găman să preia echipa însă acesta a răspuns diplomat, în stilul lui, că are treabă la Pandurii acum şi încearcă să promoveze în Liga 2, deşi este absolut infernal programul”, s-a specificat la emisiunea Sportul Gorjean de marţi seară, acolo unde s-a precizat şi că sunt discuţii pentru aducerea lui Adrian Dulcea pe banca echipei, fost atacant la FC Argeş şi antrenor echipa din Piteşti.

Alte variante luate în calcul sunt fostul antrenor de la ACS Şirineasa şi Energeticianul, echipele a căror continuatoare este ACS Viitorul, Cristi Dulca sau chiar fostul tehnician Cristian Lupuţ.

Vizualizări: 1,101

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: