Pandurii aşteaptă banii de la Primăria Târgu Jiu

Pandurii Târgu Jiu mai are de încasat bani de la Primăria Târgu Jiu în urma procesului câştigat cu membrii asociaţi. Clubul aşteaptă acum ca demersurile făcute de juriştii primăriei pentru a întârzia plăţile să se finalizeze, urmând apoi să încaseze şi acea datorie, dar şi penalităţile aferente.

Cea mai mare parte a membrilor asociaţi de la Pandurii Târgu Jiu au achitat datoriile către club, stabilite de instanţă pentru perioada 2014 – 2017.

ARTEGO, USMO, CEO şi Consiliul Judeţean au stins datoriile către club până în anul 2017, în urma pierderii procesului cu Pandurii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, în timp ce Primăria Târgu Jiu a refuzat să vireze banii datoraţi apelând la tot felul de demersuri doar ca să întârzie inevitabilul, după cum a dezvăluit principalul creditor al clubului, fostul preşedinte Marin Condescu.

„Avem proces şi cu Consiliul Local şi sperăm să se convingă că trebuie, la ceea ce s-au angajat, să şi plătească, pentru că i-a obligat legea. Chiar dacă vor mai face demersuri care să întârzie plata, clubul nu este în dezavantaj, şi are resursele financiare necesare acum. Vor plăti datoria dar şi penalităţi şi majorări. E o stategie pe care noi nu o comentăm dar clubul nu va ieşi în pagubă pentru că pentru că legea spune clar că se vor percepe penalităţi şi majorări până în momentul plăţii efective”, a explicat Condescu la Radio Infinit.

Clubul Pandurii aşteaptă acum decizia finală a instanței  pentru banii pe care trebuie să-i plătească Primăria Târgu Jiu. 

Vizualizări: 962

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: