Lobonţ l-a convocat pe Eftimie la lotul Under 20

Selecţionerul lotului naţional Under 20 de ani l-a convocat pe portarul Bogdan Eftimie de la ACS Viitorul Târgu Jiu la următoarea acţiune a lotului. Goalkeeperul a fost adus în acest sezon la Târgu Jiu fiind frecvent convocat şi la lotul naţional.

Bogdan Eftimie a primit o nouă convocare la selecţionata U 20 a României. Portarul sosit în vara acestui an la ACS Viitorul a avut evoluţii bune în acest sezon fiind remarcat şi convocat de Lobonţ şi graţie televizărilor de care a avut parte echipa în Liga 2.

Lobonţ va conta astfel pe 23 de jucători pentru meciurile de pregătire cu Polonia (joi, 11 noiembrie, stadionul „Anghel Iordănescu“ – Voluntari, ora 18:00) şi cu Italia (luni, 15 noiembrie, „Stadio Enzo Ricci“ – Sassuolo, ora 15.00). În primele sale patru partide, echipa antrenată de Bogdan Lobonţ a învins Portugalia (2-1) în septembrie şi Cehia (2-1) în octombrie, ambele pe teren propriu. A înregistrat şi două eşecuri categorice, în deplasare, cu Anglia (1-6, septembrie), respectiv cu Germania (0-4, octombrie). Portarul Eftimie nu a fost utilizat în aceste meciuri deşi fusese convocat la naţionala U 20.  Alături de Eftimie din lotul convocat mai fac parte portarii Otto Hindrich (CFR Cluj) şi Anthony Petre (Bologna/Italia).

Recent, selecţionerul naţionalei Under 20 a României, a fost nevoit să renunţe, din motive medicale, la doi jucători convocaţi pentru meciurile de luna aceasta. În discuţie intră Alexandru Oroian (FC Hermannstadt) şi Andrei Mărginean (ACR Messina / Italia), a anunţat FRF. Lobonţ i-a convocat în locul lor pe Robert Mustacă (Unirea Slobozia) şi Alin Văsălie (Minaur Baia Mare).

Vizualizări: 250

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: