Marius Baldovin, sfătuit să renunţe la mondenităţi

După ce a iubit-o pe Sânziana Buruiană, gorjeanul Marius Baldovin s-a îndrăgostit de Oana Zăvoranu. Iubirile şi show-urile televizate nu-i fac bine lui Baldovin, care este urecheat de reprezentanţii Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Gorj, pe care-i anunţă de fiecare dată când se îndrăgosteşte de cineva şi aparte pe sticlă. Baldovin a crescut la „casa de copii” şi este în continuare sub protecţia Direcţiei, pentru că este student. Specialiştii DGASPC Gorj cred că televiziunile se folosesc de Baldovin.

Vineri, Marius Baldovin este aşteptat la Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Gorj, pentru a da explicaţii despre ce a făcut în ultima perioadă, dar şi despre iubirea pe care spune că i-o poartă Oanei Zăvoranu. Baldovin a sunat la DGASPC Gorj pentru a se asigura că cei care l-au susţinut au aflat despre ultima lui iubire de la televizor, dar mai ales să le ceară părerea despre ultimele lui apariţii în presă şi în show-urile televizate. Cei din direcţie nu sunt de acord cu comportamentul lui Marius, drept pentru care l-au chemat la discuţii şi pentru a-l consilia. Cei care i-au fost alături lui Baldovin cred că vedetele se folosesc de el pentr a-şi face imagine şi pentru a apărea pe sticlă, iar Marius îşi face rău.

Specialiştii DGASPC vor să-l tempereze pe Baldovin, pentru că în felul acesta nu va rezolva nimic în viaţă, mai ales că este student la Petroşani la Facultatea de Asistenţă Socială şi, chiar dacă şi-a luat toate examenele, nu se poate angaja. Baldovin va fi sfătuit să-şi vadă de facultate şi să renunţe la mondenităţi.  

Oana Zăvoranu face rating cu Baldovin

Baldovin a apărut zile în şir la emisiunea Cancan TV, alături de Oana Zăvoranu, de care susţine că este îndrăgostit. Marius Baldovin s-a lăsat filmat în timp ce îşi tatua un soare pe umăr şi a declarat că face acest gest pentru a-şi demonstra dragostea faţă de Zăvo. „Ai sfârcurile cam negre!" a spus, ironic, Oana, când l-a văzut pe Marius Baldovin la bustul gol. "M-am îngrăşat puţin, nu am avut timp de sport",  a replicat sec Baldovin, în timp ce s-a despuiat pentru a-i arăta Oanei adevărata surpriză pe care i-a pregătit-o: un tatuaj cu un strugure sub care scrie "I Love You Strugurica Mea". Gestul menestrelului a lăsat-o cu gura căscată pe Oana, care şi-a dat seama că tatuajele erau false, după cum a scris Cancan.

Vizualizări: 156

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: