Marius Locic va fi dus în arestul Poliţiei Capitalei

Omul de afaceri Marius Locic a fost dus în arestul Poliţiei Capitalei, urmând să fie prezentat Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie cu propunere de arestare preventivă, după ce procurorii DNA au emis pe numele său o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore.

Senatorul Cătălin Voicu ar fi semnat cu Marius Locic un contract de consultanță juridică, de aproximativ 100.000 de lei, pentru a putea să mascheze banii primiți de la omul de afaceri ca să intervină pe lângă polițiști în rezolvarea unui dosar penal al acestuia, conform unor surse judiciare.

Astfel, senatorul PSD Voicu, în calitate de avocat, a semnat și înregistrat un contract prin care îi acorda asistență și consultanță juridică lui Marius Locic, contract în valoare de 119.000 de lei, au declarat pentru NewsIn surse judiciare. Conform acelorași surse, procurorii ar fi descoperit că, de fapt, acei bani îi fuseseră dați lui Voicu pentru a interveni la polițiști din Direcția Generală de Poliție București, unde Marius Locic avea un dosar penal.

Vizualizări: 79

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: