Marş de protest la Rovinari. Trafic restricţionat!

Rovinărenii vor ieşi în stradă vineri, 31 august, pentru a-şi arăta nemulţumirea faţă de repunerea în funcţiune a depozitului de cărbune Roşia, situat în apropierea blocurilor din Rovinari. Marşul de protest se va desfăşura în intervalul orar 16.00-21.00. Protestatarii vor mărşălui pe traseul: platou Casă de Cultură-strada Termocentralei-strada Tineretului- strada Muncii-strada Constructorilor-strada 22 Decembrie-Aleea Şcolii- strada Sporturilor.

Marşul de protest este organizat de Asociaţia pentru Rovinari. Depozitul a fost redeschis miercuri prin hotărâre de Guvern. Având în vedere traseul marşului şi numărul de participanţi estimat de organizator, traficul rutier în intersecţiile în care se deplasează coloana de manifestanţi va fi restricţionat temporar. Pe perioada desfăşurării adunării publice va fi interzisă comercializarea băuturilor alcoolice de către agenţii economici din zona de desfăşurare şi în imediata apropiere a acesteia.

Efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Gorj vor asigura măsurile de ordine publică pe timpul desfăşurării marşului de protest.

Vizualizări: 2,397

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: