Cojocaru: Am nevoie și de jucători cu experiență

Pandurii Târgu Jiu a bifat primul succes după două eşecuri consecutive în meciurile amicale. Antrenorul Călin Cojocaru recunoaşte că încă nu are o echipă omogenă şi mai are nevoie de jucători cu experienţă.

Surclasată în primele două amicale ale verii de FC U Craiova (scor 0-4) și ACSO Filiași (scor 0-3), Pandurii Târgu Jiu s-a descătușat în testul disputat împotriva echipei de Liga 4 Jiul Rovinari. Meciul a fost mai mult un joc şcoală în care antrenorul Călin Cojocaru a mai testat o serie de jucători aduşi în probe.

Pe terenul 3 din cadrul Complexului Sportiv Municipal Târgu Jiu, echipa antrenată de Călin Cojocaru s-a impus cu 6-1, golurile divizionarei secunde fiind reușite de Şendroiu, Velcotă, Goma, Tănăsoiu (două) și Cornicioiu. Chiar dacă echipa sa s-a impus, Cojocaru recunoaşte că are nevoie de jucători cu experienţă pentru a forma o echipă: ”E clar că avem nevoie de cât mai multe meciuri. Ne-am reunit mai târziu, iar timpul este scurt pentru noi. Mai sunt jucători în probe, pe care trebuie să-i văd. Avem un lot tânăr, dar am nevoie și de jucători cu experiență, pentru a avea rezultate frumoase. Încă nu suntem o echipă”.

Vineri, de la ora 11:00, Pandurii va juca, în deplasare, cu CSM Reșița. Partida ar fi trebuit să se joace în urmă cu două săptămâni, dar gorjenii nu primiseră la vremea respectivă rezultatele tuturor testelor pentru coronavirus şi nu au riscat să joace. Jucătorii de la Jiul Rovinari au fost testați recent, urmând să joace în primul tur al Cupei României, pe 25 august.

Vizualizări: 576

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: