Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Mărțișoare din toată țara, la Târgu Jiu

Zeci de comercianți din Gorj, dar și din alte zone ale țării, precum București sau Dolj, au depus cereri la primărie pentru a vinde mărțișoare sau flori în cadrul Târgului de Mărțișor ce se va desfășura, în perioada 25 februarie-9 martie, în zona centrală a municipiului Târgu Jiu.

În data de 22 februarie va avea loc tragerea la sorți pentru corturile de mărțișoare, iar pe data de 25 februarie pentru flori. ”Comercianții vor plăti 5.07 lei pe mp/zi. O căsuță sau un cort costă 55 lei/zi. Avem 77 de cereri și îi putem primi pe toți, le asigurăm tuturor locuri”, a precizat Iulia Pecingină, șeful Serviciului Concesiuni de la primăria Târgu Jiu.

Vor mai fi comercianți și în Piața 9Mai și Piața Debarcader, însă activitatea din cele două zone va fi gestionată de societatea Edilitara a Consiliului Local Târgu Jiu.

Municipalitatea se așteaptă la încasări de circa 30.000 lei de pe urma închirierii corturilor și căsuțelor.

Vizualizări: 613

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: