Mascaţii au descins la hoţii de gazolină. Trei persoane au fost reţinute!

Poliţiştii din Cărbuneşti împreună cu mascaţii au deschis la trei locuinţe din comunele Bustuchin şi Logreşti în baza unor mandate de percheziţie emise de Judecătoria Târgu-Cărbuneşti. Cei trei gorjeni percheziţionaţi în vârstă de 20, 26 şi 44 de ani au fost reţinuţi pentru 24 de ore sub aspectul săvârşirii mai multor furturi de produs petrolier.

Poliţiştii au descins la cele trei locuinţe din comuna Bustuchin şi Logreşti. La domiciliul suspectului de 26 de ani din Bustuchin, oamenii legii au găsit cantitatea de 160 de litri de produs petrolier şi 175 de litri la locuinţa suspectului de 44 de ani din Comuna Logreşti.

În  urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că în perioada septembrie-octombrie 2012, suspecţii din Bustuchin au sustras în mai multe rânduri gazolină din colectoarele unei societăţi comerciale cu punct de lucru pe raza localităţii de domiciliu, fiind ajutaţi să valorifice produsul petrolier de suspectul din Logreşti. Dat fiind faptul că cei doi suspecţi nu au fost găsiţi la domiciliu, poliţiştii au luat măsuri specifice în vederea identificării acestora, fiind depistaţi de poliţiştii din Târgu-Cărbuneşti ieri.

Întreaga cantitate de produs petrolier găsit la percheziţii a fost predată unităţii prejudiciate, iar cei trei  suspecţi au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, respectiv complicitate la furt. Astăzi aceştia vor fi prezentaţi parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Cărbuneşti cu propunere de arestare preventivă.

Vizualizări: 175

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: