Maşină a Poliţiei tamponată de un angajat al Primăriei Padeş

Încă un om al legii din Gorj este implicat anul acesta într-un accident rutier, fără voia sa, după ce maşina cu care se deplasa ieri spre o intervenţie a fost izbită în plin de un alt autoturism ce circula din sens opus. Accidentul s-a produs la Padeş, acolo unde un echipaj pornise spre Motru Sec, unde fusese anunţată descoperirea unui cadavru ce plutea în apa râului Motru.

La vreo 200 de metri de locul unde se afla cadavrul a avut loc şi tamponarea violentă a maşinii de Poliţie, poliţistul aflat la volan scăpând fără răni după ce s-a deschis airbag-ul de protecţie. „Nu am avut cum să-l evit. Am tras de volan dreapta cât a fost posibil, dar tot m-a tamponat”, a povestit agentul, marcat după impactul dintre cele două autoturisme.

Evident că poliţistul nu a mai ajuns la bărbatul înecat, în locul său venind colegi de la Târgu Jiu, o echipă făcând deplasarea la Padeş şi pentru a cerceta accidentul rutier. În maşina care a lovit autoturismul Poliţiei se afla un angajat al Primăriei Padeş, precum şi o femeie, care a fost preluată de un echipaj SMURD mai mult pentru analize suplimentare, decât că ar fi fost grav rănită. Ilie Ciorbă, salariatul Primăriei, spune că se grăbea să ajungă spre Poliţie ca să anunţe existenţa cadavrului din râul Motru Sec. „Mergeam spre Poliţie şi aici, în curba aceasta, mi-a sărit un câine în faţă, că se şi vede că sunt destui de mulţi. Era ud pe jos, plouase, şi nu am mai avut cum să evit impactul, mai ales că drumul este îngust”, a menţionat bărbatul.

Cele două maşini au fost scoase din uz, ele fiind împinse de localnici spre marginea drumului pentru a rămâne spaţiu suficient cât să treacă un alt autoturism pe lângă ele şi circulaţia să nu fie blocată. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cine se face vinovat de producerea accidentului, cei doi şoferi fiind testaţi cu fiolele, rezultatele testelor indicând alcoolemie zero.

Vizualizări: 265

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: