Măsură radicală pregătită de LPF pentru echipele din Liga 1 care au infectări

Liga profesionistă de Fotbal pregăteşte o măsură radicală pentru echipele de Liga 1 care vor încălca protocolul medical în viitorul sezon. Un caz de COVID-19 la echipă va însemna meci pierdut cu 3-0, a spus secretarul general al LPF, Justin Ştefan.

Justin Ștefan, secretarul general al LPF, a vorbit despre ce urmează din sezonul viitor pentru echipele din Liga 1 care au cazuri de COVID-19.

După apariția imaginilor cu Vali Lazăr, mijlocașul lui Dinamo care se pare că încălcat izolarea și a ieșit din casă cu soția, Justin Ștefan a spus că LPF va face o investigație și că echipele din Liga 1 vor avea de suferit din sezonul viitor.  „Vom face o investigație în urma dezvăluirilor apărute în Gazeta Sporturilor. Sunt convins că vom primi explicații rezonabile din partea oficialilor clubului. Pentru a înlătura orice dubiu în privința valabilității testelor, analizăm posibilitatea testării IGG pentru a verifica prezența anticorpilor. Nu cred că riscă nimeni în astfel de vremuri. Am încredere în responsabilitatea medicilor români și a clinicilor care efectuează testările.  Vă asigur din nou că în sezonul următor vom fi mult mai stricți. Un caz de COVID-19 va însemna meci pierdut cu 3-0. Asta dacă vrem să terminăm competiția pe teren", a spus oficialul Ligii pentru Gazeta Sporturilor.

Vizualizări: 847

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: