Dăncilă, persona non grata la Târgu Jiu

Consilierul local liberal din Târgu Jiu, Mihai Paraschiv, a anunţat că va iniţia un proiect de hotărâre prin care premierul Viorica Dăncilă să fie declarată persona non grata în municipiu pe toată durata mandatului. Asta dacă stadionul nu va fi gata până la 30 septembrie. Dăncilă şi-a trecut finalizarea stadionului din Târgu Jiu în bilanţul de şase luni, deşi acesta este neterminat, iar în cele şase luni nu s-a lucrat deloc.

Dăncilă a produs furie la Târgu Jiu prin anunţul că stadionul a fost finalizat, deşi ar mai fi nevoie de patru milioane de euro pentru ca acesta să fie funcţional. Un consilier liberal vrea ca Dăncilă să fie declarată persona non grata. „O să iniţiez un proiect de hotărâre în acest sens. Şi-a bătut prea mult joc de municipiul Târgu Jiu. La început a fost hazlie doamna prim-ministru, acum deja este penibilă“, a spus Paraschiv. „Cum să anunţe o ţară întreagă că stadionul este finalizat, când acesta nu poate fi folosit?“, a mai spus consilierul liberal.

Modernizarea stadionului din Târgu Jiu a început în mandatul lui Ponta, prima etapă fiind încheiată anul trecut, când prim-ministru era Tudose. De când este Dăncilă premier, autorităţile locale au promisiuni peste promisiuni că vor fi alocate cele patru milioane de euro pentru conectarea stadionului la canalizare şi alte utilităţi. Iniţial s-a vorbit de două milioane de euro, primarul Marcel Romanescu explicând că aceea a fost o estimare, dar că expertiza arată că mai sunt necesare lucrări care vor costa patru milioane de euro.

Vizualizări: 2,042

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: